Uitleg over de dagje uit jaarkaart

Dagje uit Jaarkaart bestellen

De Dagje uit Jaarkaart geeft de ontvanger toegang tot een account waarmee hij of zij een jaar lang kaartjes voor pretparken, dierentuinen, musea en allerlei andere leuke uitjes kan bestellen. Denkt u nu 'Maar dat kan ik nu ook al, zonder jaarkaart en account?. Het bijzondere aan de Dagje Uit Jaarkaart is dat u tot 25% korting krijgt op de bestelde kaartjes! Zo kunt u voordelig genieten van de leukste uitjes. Bestel nu voor uzelf of iemand anders en ontvang de pas op een leuke flyer met eventueel een persoonlijke boodschap.

Jaarkaart e-voucher bestellen (digital)

De Dagje uit Jaarkaart bieden wij binnenkort ook aan als e-voucher! U ontvangt dan een e-mail met daarin uw unieke kaartnummer en pincode voor toegang tot uw account. Alles werkt dus hetzelfde, alleen scheelt het materiaal om te produceren en hoeft u niet te wachten op verzending. Hou het bestelproces in de gaten of neem contact met ons op voor de huidige mogelijkheden!

Gebruik de jaarkaart en ga naar de ticketshop!

De Dagje uit Jaarkaart is de 'family giftcard' van Nederland. Gezinnen kunnen namelijk een jaar lang met korting tot wel 25% genieten van de leukste dagjes uit. Kaartjes voor dierenparken, pretparken, skihallen en nog veel meer kunnen (met korting) aangeschaft worden in de dagjes uit webshop. Overigens kunt u als volwassene ook goed uit de voeten met deze cadeaukaart. Geniet van een rondvaart of rondleiding, saunabezoek of leef u uit tijdens een middag paintballen. Bent u nieuwsgierig geworden? Ga dan nu naar de ticketshop en maak een account aan.

Registreren